نصب و راه اندازی اکتیو دایرکتوری

نصب و راه اندازی اکتیو دایرکتوری

نصب و راه اندازی اکتیو دایرکتوری (Active Directory)   نصب و راه اندازی اکتیو دایرکتوری   و کلیه سرویس های مربوط به آن انجام کلیه امور مربوط به تعریف و اعمال قوانین مربوط به...

انواع فایروالها و کنترل مصرف اینترنت

انواع فایروالها و کنترل مصرف اینترنت فایروال چیست؟ فایروال یا به عبارت دیگر دیواره آتش عبارت است از یک سیستم نرم‌افزاری یا سخت افزاری که در بخش خاصی از شبکه قرار گرفته...

راه اندازی BackUp Server

راه اندازی سرور بکآپ  Backup Server در فناوری اطلاعات، فرآیند پشتیبان گیری از اطلاعات عبارت است از تهیه یک یا چند  نسخه از دادهایی موجود بر روی شبکه که ممکن است...

راه اندازی Email Server

راه اندازی Email Server ایمیل سرور راه اندازی ایمیل سرور به کمک میل سرور امکانات و سرویس های خاصی برای کاربران داخل شبکه فراهم میگردد که توسط این سرویس ها امکان ارسال ایمیل...

راه اندازی سرور بکآپ  Backup Server

در فناوری اطلاعات، فرآیند پشتیبان گیری از اطلاعات عبارت است از تهیه یک یا چند  نسخه از دادهایی موجود بر روی شبکه که ممکن است به منظور بازیابی داده اصلی پس از وقوع حادثه و از بین رفتن داده ، مجددا مورد بهره برداری قرار بگیرد. عملیات تهیه نسخه پشتیبان با دو هدف کلی صورت می گیرد. اولین هدف آن بازیابی منابع اصلی اطلاعات پس از از بین رفتن داده مانند حذف یا خرابی پایگاه اطلاعات است. دومین هدف پشتیبان گیری، بازیابی داده از زمان های قبلی با توجه به نیاز کاربر است.

از آنجایی که سیستم پشتیبان دارای حداقل یک کپی از تمامی اطلاعات می باشد که از لحاظ طبقه بندی ارزش ذخیره سازی را دارند، الزامات ذخیره سازی این اطلاعات بر روی یک بستر مناسب قابل توجه می‌باشد. در سازماندهی مختلف بر حسب نیاز و موقعیت داده های اطلاعاتی از این فضاهای به منظور ذخیره سازی مورد استفاده قرار می گیرد . مدیریت فرآیند پشتیبان گیری، امری پیچیده است. انواع مختلفی از دستگاه های ذخیره سازی داده وجود دارند که می توانند بر حسب مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

 

امروزه بک آپ گیری از سرورها امری حیاتی است. یک مدیر شبکه آگاه همواره باید مواردی را در نظر بگیرد که ممکن است در هر لحظه اطلاعات مهم شرکت را از دست دهد در نتیجه راه اندازی سیستمی کهبصورت خودکار و به دور از خطاهای انسانی از Database های موجود بر روی شبکه اطلاعات را جمع آوری نماید همواره مورد نیاز می باشد.

 

انواع بکاپ ها

 Full Backup

در این روش، از تمام اطلاعات بصورت کامل و با تمام جزئیات بکاپ تهیه می شود.

Incremental Backup

 این نوع بکاپ حجم کمتری از هارد را  نسبت به بکاپFullاشغال میکند و زمانی که تغییراتی را روی اطلاعات اعمال می شود، بکاپ تنها از این تغییرات نسخه پشتیبانی تهیه می کند.

Deferential Backup

این بکاپ از تغییرات انجام پذیرفته نسبت به آخرینFullبکاپ را تهیه می کند.

شایان ذکر است در سیستم های بک آپ گیری می توان این بکآپ ها را می توان روی هارد ،  CD/DVD، دیسک های Blue-Ray، Flash و . . .  نیز ذخیره نمود.

همچنین با تعریف زمانبندی صحیح برای بکاپ‌ها ، علاوه بر استفاده بهینه از فضای هارد دیسک می توان سرعت شبکه را کنترل نمود.

البته جهت اطمینان از صحت و امنیت فایلها می بایست از جند راهکار به صورت ترکیبی جهت تهیه نسخه پشتبانی استفاده نمود.

یکی دیگر از روش های بک آپ گیری استفاده از روش  RAIDبندی هارد می باشد. به کمککه در این روش از چند هارد به صورت مجزا استفاده می شود  درصورت خرابی یکی از هاردها سرور همچنان به ادامه فعالیت خود می پردازند  و بدون از دست دادن اطلاعات امکان جابجایی هارد نو با هارد آسیب دیده وجود دارد.

در بسته های اجرایی شرکت ایران نت سیستم  همواره راهکارهای نوین به منظور پشتیبان گیری از تمامی اطلاعات با بیشترین سرعت و در کمترین زمان ممکن با بیشترین امنیت اطلاعات در نظر گرفته شده است.