نصب و راه اندازی اکتیو دایرکتوری

نصب و راه اندازی اکتیو دایرکتوری

نصب و راه اندازی اکتیو دایرکتوری (Active Directory)   نصب و راه اندازی اکتیو دایرکتوری   و کلیه سرویس های مربوط به آن انجام کلیه امور مربوط به تعریف و اعمال قوانین مربوط به...

انواع فایروالها و کنترل مصرف اینترنت

انواع فایروالها و کنترل مصرف اینترنت فایروال چیست؟ فایروال یا به عبارت دیگر دیواره آتش عبارت است از یک سیستم نرم‌افزاری یا سخت افزاری که در بخش خاصی از شبکه قرار گرفته...

راه اندازی BackUp Server

راه اندازی سرور بکآپ  Backup Server در فناوری اطلاعات، فرآیند پشتیبان گیری از اطلاعات عبارت است از تهیه یک یا چند  نسخه از دادهایی موجود بر روی شبکه که ممکن است...

راه اندازی Email Server

راه اندازی Email Server ایمیل سرور راه اندازی ایمیل سرور به کمک میل سرور امکانات و سرویس های خاصی برای کاربران داخل شبکه فراهم میگردد که توسط این سرویس ها امکان ارسال ایمیل...

راه اندازی Email Server

ایمیل سرور

راه اندازی ایمیل سرور

به کمک میل سرور امکانات و سرویس های خاصی برای کاربران داخل شبکه فراهم میگردد که توسط این سرویس ها امکان ارسال ایمیل از یک سرور به سایت ها و ایمیل های دیگران امکان پذیر خواهد بود.

 

امروزه با پیشرفت فناوری اطلاعات، شرکتها و سازمانها کوچک و بزرگ رفته رفته از روشهای سنتی فاصله گرفته و به سمت سرویس های مجهز الکترونیکی حرکت می‌کنند. ایمیل سرور راهکارهای نوین به منظور صرفه جویی در زمان و هزینه، و جلوگیری از ایجاد نامه نگاریهای سنتی در داخل شبکه و حتی خارج شبکه برای کاربران داخل شبکه فراهم می آورد.

راه اندازی میل سرور باعث سهولت در نامه نگاری و ارسال بسته های الکترونیکی و ایجاد نظم و ترتیب خاصی به فرایندها و چرخه انجام عملیات‌های سازمانی می شود.

 

توجه داشته باشید راه اندازی ایمیل سرور داخلی برای شرکت ها و سازمان هایی که حجم بسته های الکترونیکی(ایمیل) ارسالی و دریافتی بالایی دارند و همچنین تعداد کاربران آنها زیاد می باشد مقرون به صرفه بوده.

 

شاید در افکار اکثر مدیران شبکه استفاده از ایمیل سرورهایی که در هاست گوناگون  وجود دارد امکان پر کردن خلاهای بسته های الکترونیکی را فرآهم می آورد ؛ توجه  داشته باشند اینگونه نمی باشد.

فضاهای هاستینگها به علت گرانی معمولاً فضای زیادی را روی هاستهای خود ارائه نمی دهند. در نتیجه اولین معایب آن یعنی به دلیل فضای هاست کم امکان نگهداری کلیه ایمیل ها وجود ندارد و می بایست هر چند وقت یکبار نسبت به ایجاد فضای مناسب و پاک سازی  ایمیل ها اقدام نمود. دومین مورد امنیت پایین فضاهای هاستین جهت نگهداری ایمیل ها می باشد که مورد نیاز بک آپ گیری منظم را از سرور مذکور اجباری می سازد که مجدد به دلیل استفاده از پهنای اینترنت داخلی علاوه بر اینکه موجب کندی در فرآیند شبکه گردیده امر بک آپ گیری را امری دشوار میشود.

با توجه به توضیحات بالا ایجاد میل سرور های داخلی امری ضروری به نظر می رسد.

شایان ذکر است استفاده از میل سرور های داخلی دارای مزایایی است از جمله:

امکان تعریف سیاست های خاص مربوط به هر شرکت در خصوص  ارسال و دریاف ایمیل.

بک آپ گیری آسان.

کاهش هزینه ناشی از خرید کاغذ و فضای بایگانی .

داشتن فضای هارد دیسک به میزان دلخواه جهت دریافت و نگهداری ایمیلها.

مدیریت ایمیلها

در صورت استفاده از Exchange Serverامکان ایجاد هماهنگی کامل با کاربر ویندوزی.

   

   ایران نت سیستم با ارائه راه کارهای مناسب در زمینه راه اندازی میل سرور های داخلی همواره سعی و تلاش خود  را در جهت افزایش بازده شبکه و سهولت در کارها را در اولویت های کاری خود قرار داده است.